Untitled photo

Over Bjorn

Het liefst schrijf ik het helemaal niet over mijzelf! Maar ik snap ook, dat jij graag wilt weten wie ik ben. Daarom deze pagina, met als doelstelling dat jij een beeld krijgt van wie ik ben, waarom ik dit doe, wat ik doe en wat onze volgende stap kan zijn.

Wie ik ben?

Mijn naam is Bjorn Pastoors, geboren op 07 mei 1987 en opgeroeid in Rhenen. Tegenwoordig woon in samen met mijn partner in Veenendaal. Naast fotografie werk ik als operationeel coƶrdinator bij een technisch bedrijf (ik ben verre van technisch trouwens). Daar ben ik elke dag bezig om de organisatie en de mensen te ontwikkelen.

De wil om elke dag een betere versie van mijzelf te worden dat is er met de paplepel ingegoten. Ik spendeer daarom ook veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling en vind het leuk om deze kennis en vaardigheden door te geven als mensen dat willen (van oorsprong ben ik Opleidingskundige opgeleid). 

Waarom ben ik gestart met fotografie?

Heel eerlijk? Het creƫren van herinneringen vind ik is het allerleukste om te doen en om deze herinneringen te mogen vastleggen op beeld is het allermooiste om te doen!

Als ik kijk naar het leven, dan kijk ik naar momenten die ik heb meegemaakt, niet naar de spullen die ik bezit. Het is heel gaaf dat ik een super mooie camera heb maar veel mooier (en belangrijker) is wat ik er mee doe. Herinneringen vastleggen voor mijzelf en voor anderen! 

Met welke mensen werk ik het liefst samen?

Met mensen die zichzelf zijn. Echtheid is puur en dat zie je terug op beeld. Dat is wat 'blijft' hangen wanneer je kijkt naar de foto en terug denkt aan het moment. 

Wat vind ik het tofste aan fotografie?

Het vastleggen momenten die anders verloren zouden gaan, zodat ze voor eeuwig bewaard kunnen worden. En ik kan de mensen echt iets geven waar ze de rest van hun leven iets aan hebben! 

Zo, en wat is nu de volgende stap?

Contact opnemen met mij en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Of neem nog een kijkje bij mijn galerijen en / of social mediakanalen. 


Bjorn Photography | Zelfstandig ondernemer | Adres: De Grote Pekken 192-A, 3901 JH Veenendaal | KvK-nummer: 77 92 24 41 | BTW-id: NL 00 32 62 266 B 27 | 

Powered by SmugMug Owner Log In